Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κοινοποίηση στόν Πρωθυπουργό, τόν Ὑπουργό Ἐσωτερικῶν καί τόν Περιφερειάρχη Κεντρικῆς Μακεδονίας τῆς ἐξώδικης Καταγγελίας κατά τοῦ Δημάρχου Θεσσαλονίκης καί τοῦ Δημοτικοῦ συμβουλίου τοῦ Δήμου Θεσσαλονίκης γιά τήν παρέλαση Ὁμοφυλοφίλων.

ΑΙΤΗΣΗ
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΘΕΜΑ:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.
ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ (ΤΟΥ 95%) ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ (ΑΠΟΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΠΛΗΞΗ, ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Η΄ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ). ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΝOΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ. ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γιά νά διαβάσετε τήν ἐξώδικη καταγγελία πατῆστε στόν παρακάτω σύνδεσμο:
Ἐξώδικη καταγγελία πρός τόν Δήμαρχο καί τό Δημοτικό συμβούλιο τοῦ Δήμου Θεσσαλονίκης γιά τήν παρέλαση ὁμοφυλοφίλων.
. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. Ἐπεξεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου